25 Godina iskustva Jupiter tim za čisto

25 godina iskustva Jupiter Tim za čisto porodične firme. Osnovana 1996. godine kao ideja tri sestre. Sa vizijom kvalitetne usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja za pravna i fizička lica. Jupiter Tim za čisto traje već 25 godina i vizija je i dalje ista. 

Prvi korak jeste bio otvaranje perionice veša za pravna lica. 1996. godine je to bila mala perionica sa par profesionalnih mašina i jednim dostavnim vozilom. Vremenom smo se razvijali i konstanto ulagali u opremu, stručno usavršavanje i inovacije. 

Nakon pet godina projektujemo savremenu perionicu sa posebnim ulazima za prljav i čist veš, Tim raste i jača. Srž porodične firme ostaje ista. Zaposleni se zadržavaju i napreduju. Ponosni smo na Jupiter Tim koji zajedno napreduje i usavršava se. 

25 godina iskustva Jupiter tim za čisto pranje, peglanje i hemijsko čišćenje veša

Jupiter tim za čisto

Sledeći korak je bio otvaranje hemijskog čišćenja. Renoviramo devojačku sobu baka-tetke Milke u prizemlju zgrade nadomak Kalenić pijace. Ulažemo u novu opremu i pokrećemo novu avanturu. Kvalitet je i dalje naša vodilja. Trudimo se i radimo i vremenom formiramo Tim za čisto i za fizička lica.

Izazov rasta malog biznisa pokrenuo nas je da definišemo procese i ciljeve. Tako se odlučujemo da uvedemo ISO sertifikate za interni sistem menadžmenta, zaštitu životne sredine i bezbednost i zdravlje na radu. Jupiter Tim za čisto na 6 meseci vrši preispitivanja svih segmenata poslovanja – klijenata, usluga, dobavljača, recikliranja, usklađenosti sa zakonskim normama, bezbednosti i zdravlja na radu. Postavljamo nove i ostvarujemo stare ciljeve. 

25 godina iskustva Jupiter

Posvećeni smo zaposlenima i klijentima. Srećni smo što iako se poslovanje širi i dalje održavamo kvalitet usluge na visokom nivou, i. U trenucima kada smo morali da odlučimo između kvantiteta ili kvantiteta – uvek biramo kvalitet. Verujte u nas jer ipak imamo 25 godina iskustva. Jupiter

Ulažemo u digitalizaciju poslovanja kroz web prezentacije i društvene mreže. Osluškujemo potrebe klijenata i prema tome kreiramo nove ili menjamo stare usluge. 

Naša nova usluga dostave za hemijsko čišćenje i pranje veša za fizička lica je reakcija na trenutne želje klijenata. Od januara 2023. možete zakazati preuzimanje i dostavu veša na terotoriji grada Beograda. 

Hvala Vam na poverenju – vidimo se u Kalenićevoj 6, Beograd. 

Jupiter tim za čisto 25 godina iskustva
Na vrh