Usluge za pravna lica - Jupiter Tim za čisto

Pranje, peglanje i dostava veša

Duže od 27 godina nudimo usluge: pranje, peglanje i dostava veša za pravna lica.

U klijente ubrajamo hotele, hostele, ordinacije, privatne klinike, konditorsku industriju, restorane, salone lepote, SPA centre, teretane, vrtiće, salone venčanica, sale za organizaciju događaja, prevozne agencije. Peremo i peglamo uniforme, posteljinu, tekstilnu galanteriju, otirače, peškirezavese, draperije, banket stolnjake, stoličarke, radnu opremu….

Pored pranja i peglanja, pažnju poklanjamo pakovanju veša. U zavisnosti od potreba i želja klijenata veš dostavljamo na vešalicama, upakovan u streč ili šuškavu foliju, složen u specijalne vreće i džakove ili kutijama. 

Za naše usluge  koristimo profesionalne mašine za pranje i centrifugiranje kapaciteta od 100kg do 25kg i više valjaka za peglanje od preko 3m, kao i profesionalne pegle i sušare. Jupiter pogon prostire sa na više od 300 m² sa posebnim ulazom za prljav i izlazom za čist veš. Pogon se nalazi u centralnom delu Beograda što omogućava efikasno preuzimanje i dostavu veša u svim delovima grada.

Klijentima koji tek počinju svoju delatnost stojimo na raspolaganju kao konsultant za organizaciju i opremanje vešom, tekstilnom galanterijom i održavanje istih.

Naši radnici se retko menjaju na šta smo ponosni i zahvalni. Uigrano kao Jupiter Tim za čisto skidamo sve vrste fleka, peglamo do savršenstva i u dogovoreno vreme dostavljamo veš.

Ako ste zainteresovani za naše usluge molimo Vas da nam pošaljete zahtev za ponudu klikom na sledeći link : NAPRAVI ZAHTEV

Pranje, peglanje i dostava veša

Profesionalno pranje veša Jupiter Tim za čisto
Profesionalno pranje veša za pravna i fizička lica Jupiter Tim za čisto
Profesionalno peglanje veša na valjku Jupiter Tim za čisto
Jupiter tim za čisto 25 godina iskustva
Na vrh